shangbiao

Topeng nyanghareupan lebu FFP2 sareng CE ISO FDA

FFP2 dust face mask with CE ISO FDA

Pedaran pondok:

Lima lapisan (ti jero ka luar): Jarum ditinju kapas-Ngalembereh-ditiup lawon-Jarum ditinju katun.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk Topeng Debu FFP2
Bahan: non-anyaman lawon / Lebur-ditiup lawon / irung klip / masker sabuk
Fungsi: dipaké ku médis sareng dokter gigi profesional di lingkungan résiko anu tinggi
Standar: FFP2
Sertifikasi: FFP2
Warna bodas
MOQ 500000
Pamayaran  T / T
FFP2-face-mask-(10)

Lima lapisan topéng raray FFP2:

FFP2 face mask (4)

Fitur:

1. Lima lapisan (ti jero ka luar): Jarum ditinju kapas-Ngalembereh-ditiup lawon-Jarum ditinju katun

2. Efisiensi filter topeng raray FFP2 kami 95%, langkung saé tibatan séri Standard NIOSH 94%

3. Dua jinis: nganggo klep; tanpa klep

4. Kualitas lawon ngalembereh-ditiup mutuskeun efisiensi filter topeng.

5. Umur rak: 2 taun

 

Naon topéng FFP2? 

FFP2 hartosna Saringan 94% baktéri / partikel anu ngabahayakeun.

 

Aplikasi

1. Widang industri:

Éta tiasa dianggo dina ngolah tuangeun, ngolah gabus,

pabrik semén, ngolah batu, jst.

2. kahirupan sadidinten:

Éta tiasa dianggo nalika anjeun ngalakukeun sababaraha proyék Do-It-Yourself, ngalakukeun padamelan kotor, disinféksi bumi anjeun sareng ngajagi diri tina PM2.5.

FFP2 face mask

Pangiriman:

a. Upami masker rai FFP2 gaduh saham, pangirimanna bakal 1-2 dinten;

b. Upami ngahasilkeun topéng raray FFP2 énggal, pangirimanna bakal 20 dinten.

 

FAQ tina topeng raray lebu FFP2:

Q: Kumaha carana gancang ngadamel urutan?

A: Bejakeun ka kami E-mail (KTP, perusahaan, inpormasi), sareng telepon sélulér anjeun NO.

 

T: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A: ORIENTMED mangrupikeun produsen + dagang khusus dina produksi alat médis sareng alat pelindung pribadi. Urang ogé ngagaduhan hak ékspor.

 

T: Kumaha kuring kéngingkeun harga khusus produk anu kuring pikahoyong?

A: Harga kami dumasar kana barang produk, bahan, jumlah, ukuran, paking sareng istilah perdagangan. Ngan ukur pamundut sateuacan anjeun mesen.

 

Q: Kumaha upami waktos pangirimanna?

A: Upami kami gaduh saham, kami bakal dikirimkeun dina waktos dua dinten saatos nampi pamayaran sareng angkutan barang. Waktos pangiriman gumantung kana jumlah pesanan sareng kapasitas produksi.  

 

Q: Kumaha carana ngirim barang ka kuring?

A: Kanggo sampel sareng produk angkatan alit, barangna bakal dikirim ku DHL, UPS, FedEx sareng TNT. Pikeun produksi masal, éta tiasa dikirim ku transportasi udara sareng kapal.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali