shangbiao

PEDARAN SINDIR INSULIN MÉDULIS

MEDICAL DISPOSABLE INSULIN SYRINGE

Pedaran pondok:

Spésifikasi jarum suntik insulin anu aman: 1). Kanula ultra halus henteu nyayogikeun rasa nyeri. 2). Henteu jarum suntik rohangan paéh nyingkahan limbah ubar. 3). Skala anu jelas dicetak, gampang dibaca. 4). EO steril, non-pyrogenic.


Detil Produk

Tanda Produk

Spesifikasina Ukuran jarum Qty / CTN Qty / kotak
1 ml 0,45 # (26G) 3200 100
2ml 0,60 # (23G) 2400 100
2,5ml 0,60 # (23G) 2400 100
3ml 0,60 # (23G) 2400 100
5ml 0,80 # (21G) 1800 100
6ml 0,80 # (21G) 1800 100
10ml 0,80 # (21G) 1200 100
12ml 0,80 # (21G) 1200 100
20ml 0,80 # (21G) 800 50
30ml 1,20 # (18G) 640 40
50ml 1,20 # (18G) 400 25
Pilihan:
Paking: dina Polybag atanapi leuleuy
Nozel: luer slip atanapi luer lock
Bagéan: tilu bagéan atanapi dua bagéan
Jarum: ku jarum atanapi tanpa jarum
Insulin syringe

Spésifikasi jarum suntik insulin anu aman:

1). Kanula ultra halus henteu nyayogikeun rasa nyeri

2). Henteu jarum suntik rohangan paéh nyingkahan limbah ubar

3). Skala anu jelas dicetak, gampang dibaca

4). EO steril, non-pyrogenic

 

IU dumasar kana sarat anjeun

Inpormasi paking:

1 pcs / kantong leuleuy atanapi kantong PE;

3.200 pcs / karton

Ukuran karton: 61.5x48.5x38cm

Gw: 7kg Nw: 6kg

 

Pangiriman:

a. Produk dina saham: Dina 5-7 dinten saatos nampi pembayaran anjeun;

b. Ngahasilkeun produk anyar: Dina 45 dinten saatos nampi deposit anjeun.

 

Sertipikat:

CE, ISO

Kami parantos ngabantosan klien anu béda pikeun ngadaptar di daérah anu béda.
 

Mangsa anu valid: 5 Taun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali