shangbiao

Nebulizer 812B bolong ORIENTMED sareng CE ISO sareng FDA

ORIENTMED 812B Mesh nebulizer with CE ISO and FDA

Pedaran pondok:

1. Pamakéan médis
2. Langkung tiiseun ≤30dB
3. Langkung portabel
4. Ukuran Partis ≤2.6μm
5. kajaba résidu
6. efisiensi tinggi


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan Nebulizer bolong listrik ORIENTMED ORT32 kalayan CE ISO
Sasayogian tanaga Batré 2xAA atanapi Adaptor (AC-DC 3V 1A)
Daya Anu Dipeunteun 2W
Frékuénsi Ultrasonik Kira-kira. 140KHz
Konsumsi Kakuatan 1,5W
Laju neuleu ≥0.2ml / mnt
Max./Min. Volume Cairan 8ml / 0,5ml
MMAD (Ukuran Partikel) Kira-kira. 2,6μm
Sora Gawe ≤30dB
Aksésori Panutup luar, Panyambung, Topeng Dewasa, Topeng Anak, Corong.
Sertipikat CE, ISO
812B

Fitur:

1. Pamakéan médis

2. Langkung tiiseun ≤30dB

3. Langkung portabel

4. Ukuran Partis ≤2.6μm

5. kajaba résidu

6. efisiensi tinggi

Nebulizer (2)

Jauhkeun orok jauh tina masalah napas

Nebulizer (5)

1.5V Batré sareng catu daya USB

Nebulizer-(4)

Pangiriman:

a. Produk dina saham: Dina 5-7 dinten saatos nampi pembayaran anjeun;

b. Ngahasilkeun produk anyar: Dina 45 dinten saatos nampi deposit anjeun.

Sertipikat:

CE, ISO, FDA, RoHs sareng BHS sareng EHS.

Kami parantos ngabantosan klien anu béda pikeun ngadaptar di daérah anu béda. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali