shangbiao

Bedah médis pe napél transparan kasét

Medical surgical PE breathable transparent tape

Pedaran pondok:

1. Sutra tape ngagaduhan kaunggulan lemes sareng raoseun, caketna saé dina kulit sareng gampang robih;
2. Pita non-anyaman (kertas) anu tiasa napas ngagaduhan kakuatan tarik anu hadé sareng henteu gampang dipecah;
3. Pita poliétilén perforated (PE), gampang luh merata, gampang luh, garis cimata tanpa distorsi;


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan 100% Katun
Sterilisasi Ozon
Ukuran: 1,25 * 910cm
Hirup rak 3 taun
Sertipikat CE
surgical tapes 01
surgical tapes 02
surgical tapes 03
surgical tapes 04

Naon kasét Athletic?

Bahan dasar tina pita perekat nyaéta médis non-anyaman médis, kertas médis, kaén katun elastis, lawon katun polos, lawon sutra, pilem PE perforated sareng pilem OPP masing-masing dilapis ku perekat panas lééh tekanan lééh atanapi komposisi lem akrilik. Hal ieu utamina dianggo pikeun ngalereskeun kateter infus atanapi jarum sareng ngalereskeun baju ganti nalika ganti baju. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngalereskeun sababaraha jinis plasters.

surgical tapes 05

Fitur:

1. Sutra tape ngagaduhan kaunggulan lemes sareng raoseun, caketna saé dina kulit sareng gampang robih;

2. Pita non-anyaman (kertas) anu tiasa napas ngagaduhan kakuatan tarik anu hadé sareng henteu gampang dipecah;

3. Pita poliétilén perforated (PE), gampang luh merata, gampang luh, garis cimata tanpa distorsi;

4. Perekat tekanan akrilik médis anu khusus disiapkeun ngagaduhan caket anu kuat, adhesion awal anu saé, nyepatkeun adhesion sareng adhesion anu beurat, henteu aya sisina anu melengkung, henteu aya mesék, mesék lemes sareng lemes, sareng henteu aya kulit na kulit;

5. Sababaraha spésifikasi pikeun nyumponan kabutuhan klinis anu béda.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali