shangbiao

Tutup mob médis

Medical disposable mob cap

Pedaran pondok:

1.nghirup, lemes, raoseun, enteng, miceun, merenah sareng mirah
2. antistatik, tahan cairan
3. Komplit ditilepkeun dina strip sareng gampang kabuka pikeun bentukna
4. Kalayan elastis atanapi dasi


Detil Produk

Tanda Produk

Nami: Mob cap
Bahan: Lawon henteu dianyam
ukuran: hiji ukuran paling pas
Gaya: elastis Cuff, tiung
paking: 20 pcs / bag, 5000 pcs / ctn
Aplikasi: Pikeun médis, Bedah, farmasi, laboratorium, panggunaan industri
Syarat pamayaran: T / T, L / C
cap
cap (3)
cap (2)

Fitur

1.nghirup, lemes, raoseun, enteng, miceun, merenah sareng mirah

2. antistatik, tahan cairan

3. Komplit ditilepkeun dina strip sareng gampang kabuka pikeun bentukna

4. Kalayan elastis atanapi dasi

5. Pita elastis anu henteu ngairitasi lemes

6. Nyerepkeun kesang tina jero

7. Potong elastis pikeun nampung sababaraha jinis gaya rambut

 

Aplikasi:

Cocog pikeun kamar bersih anu seueur dianggo di klinik, rumah sakit, industri pangan, industri éléktronik, industri LCD, industri kulawarga, perlindungan kabersihan rumah tangga jsb.

 

Sertipikat: CE ISO FDA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali