shangbiao

Sarung Nitril / Sarung PVC

Medical Nitrile/PVC Gloves

Pedaran pondok:

1. Résistansi kimia anu luar biasa, nyegah PH anu tangtu, nyayogikeun panyalindungan kimia anu hadé pikeun pelarut, minyak bumi sareng zat korosif anu sanés.
2. Sipat fisik anu saé, résistansi anu hadé pikeun nyarékan, tusukan sareng gesekan.
3. Gaya anu raoseun. Sarung tangan sareng dampal leungeun ergonomis anu dirancang sacara ergonomis ngajantenkeun ramo nyaman dianggo sareng ngagampangkeun sirkulasi getih.


Detil Produk

Tanda Produk

barang nilai
Panjangna 3.0g 3.5g 4.0g 4.5g 4.8g 5.0g 6.6g
Ukuran: XS SML XL
Pamakéan Ujian Médis, Penanganan Pangan sareng Industrial
AQL: 1.5 2.5 3.0 4.0 (AQL kami dihandap 2.5) Tingkat médis: AQL <2.5
Bahan Nitril, Vinil, Telat
Warna biru, és biru, kobalt biru, hideung, bodas, Mawar, héjo, jeruk
 Sértipikasi CE, FDA

Fitur sarung tangan nitril

1. Résistansi kimia anu luar biasa, nyegah PH anu tangtu, nyayogikeun panyalindungan kimia anu hadé pikeun pelarut, minyak bumi sareng zat korosif anu sanés.

2. Sipat fisik anu saé, résistansi anu hadé pikeun nyarékan, tusukan sareng gesekan.

3. Gaya anu raoseun. Sarung tangan sareng dampal leungeun ergonomis anu dirancang sacara ergonomis ngajantenkeun ramo nyaman dianggo sareng ngagampangkeun sirkulasi getih.

4. Bebas tina latex alami, sanyawa amino sareng zat bahaya sanésna, sareng jarang nyababkeun alergi.

5. Waktos dégradasi pondok, gampang diatur, sareng ramah lingkungan.

 6. Teu komponén silikon, kalayan kinerja antistatik tangtu, cocog pikeun kabutuhan produksi industri éléktronika.

 7. résidu kimia permukaan handap, eusi ion handap sareng kontén partikel leutik, cocog pikeun lingkungan kamar anu bersih bersih. 

Résistansi tusukan kaméra anu saé

Nitrile-glove
nitrile glove (2)

Kauntungan tina sarung tangan nitril:

Features of nitril glove

1. élastis sareng élastisitas goréng.

2. Langkung tahan résistansi.

3. Asam langkung saé sareng résistansi alkali Antistatic.

4. Henteu nyababkeun alergi kana kulit, cocog pikeun jalma jangka panjang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali