shangbiao

Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

ORIENTMED didirikan taun 1991. Kami nyaéta perusahaan propésional utamina aktipitas produk médis. Dumasar kana kualitas anu saé sareng harga anu wajar, kami parantos kéngingkeun reputasi anu tanggung jawab di sababaraha daérah anu béda-béda, sapertos Jérman, Perancis, Kazakhstan, Rusia, Kuwait, Australia, Afrika Kidul, Amérika Serikat sareng sajabana.

Produk Kami

Sadaya produk kami parantos disatujuan ku sertipikat CE, ISO, FDA masing-masing.

CE-zhengshu
CE002-zhengshu
ISO-zhengshu
FDA-zhensghu

Produk utama urang kalebet sapertos kieu:

Jarum suntik tiasa dianggo: Jarum suntik anu tos dieusian, jarum hypodermic, set infus, set urat kulit sirah, IV kanula, lancet getih, scalpel, tabung kumpulan getih vakum, kantong getih, kantong cikiih.

Sarung tangan anu tiasa dianggo: sapertos sarung tangan lateks, sarung tangan nitril, sarung tangan vinil sareng sarung pe.

Produk non-anyaman disposable: sapertos topéng raray, tutup sapatu, tutup Mob, topi Bouffant, topi bedah, baju kaos, drape, bantalan ranjang, handapeun bantalan, baju panangan sareng sajabana.

Ganti baju médis: kaasup perban perekat elastis, perban kohesif, pe, kasét non-anyaman sareng Séng Oksida, moyok tatu, moyok jsb.

Pasokan terapi rehabilitasi: sapertos korsi roda listrik, korsi roda aluminium, korsi roda waja, korsi roda commode, commode, go-cart, kruk sareng iteuk jsb.

Alat uji diagnostik: sapertos uji kakandungan, tés ovulasi, HIV, HAV, HCV, Malaria, H-pylori, jst.

Kit dental: kalebet jarum suntik gigi, lift ciduh, forceps ganda tungtungna, usik gigi dua kali tungtung, sistatoskop jsb.

Produk ginekologis: sapertos spékul heunceut, swab, swab kemih, sikat serviks plush, sendok serviks, rambrush serviks, curette sedot endometrial, spatula serviks, spatula kai, kit gynecological.

Produk bius

Produk apoték: sapertos monitor tekanan Darah, Méter glukosa, dahi sareng thermoeter Digital, Fingertip oxymeter, dispenser sabun Otomatis.

Naha Pilih Kami

Kami parantos fokus kana prosés kualitas sareng produksi barang kami saprak mimiti ngadegkeun hubungan bisnis sareng klien kami di dunya. Kami bakal neraskeun mekar pikeun ngajantenkeun jasa urang langkung saé sareng kami ngarepkeun hubungan anu dipercaya sareng langkung seueur palanggan dina garis produk médis anu tiasa dianggo dina waktos anu caket.

Visi urang

Janten perusahaan anu saé pisan anu dipercaya ku sadaya konsumén sareng staf anu dipikacinta!

Misi urang

Nulungan staffs tumuh sareng damel babarengan pikeun nyiptakeun kecemerlangan!

Nilai urang

Paripolah: kaséhatan, kapercayaan diri, kajujuran, ngabagi, syukur! Aksi: profési, efisiensi, gawe babarengan, markisa, sareng win-win!