shangbiao
  • banner-01
  • banner-02
  • banner-03
  • banner-04
  • banner-05
  • Medical Protective Series

    Seri Pelindung médis

    Topeng raray anu tiasa dianggo, baju pelindung, pelindung wajah, sarung tangan, kacamata pelindung, topéng raray FFP2, papakéan anu henteu dianyam, dispenser panutup sapatu, Pembersih Tangan Instan sareng sajabina. "

  • Pharmacy Series

    Seri Farmasi

    Monitor tekanan darah, méteran glukosa getih, oxymeter tip ramo, thermometer Infrabeureum, bolong nebulizer, Aneroid Sphygmomanometer, Stethoscope, dispenser Sabun sareng sajabina. "

  • Hospital Series

    Rangkay Rumah Sakit

    Jarum suntik sekali pakai, jarum suntik prefilled, sabeulah bedah, lancet getih, séri tabung operasi, jinis-jinis kit operasi, alat-alat bedah, panutupan tatu, kantong ostomy, ganti médis sareng sanésna. "

  • Laboratory Series

    Seri Laboratorium

    Cangkir cikiih, piring petri, cangkir conto, tabung getih vakum, wadah spésimen, tabung uji, kit kumpulan sampel Virus sareng sajabina.

Panas Ngajual Produk Médis sareng Kaséhatan

ORIENTMED didirikan taun 1991. Kami nyaéta perusahaan propésional utamina aktipitas produk médis. Dumasar kana kualitas anu saé sareng harga anu wajar, kami parantos kéngingkeun reputasi anu tanggung jawab di sababaraha daérah anu béda-béda, sapertos Jérman, Perancis, Kazakhstan, Rusia, Kuwait, Australia, Afrika Kidul, Amérika Serikat sareng sajabana.

Kami parantos fokus kana prosés kualitas sareng produksi barang kami saprak mimiti ngadegkeun hubungan bisnis sareng klien kami di dunya. Kami bakal neraskeun mekar pikeun ngajantenkeun jasa urang langkung saé sareng kami ngarepkeun hubungan anu dipercaya sareng langkung seueur palanggan dina garis produk médis anu tiasa dianggo dina waktos anu caket.

Maca deui

Kaséhatan Fitur sareng Produk Médis

Acara Paméran

Exhibition img (1)
Exhibition img (2)
Exhibition img (3)
Exhibition img (4)
Exhibition img (5)
Exhibition img (6)
Exhibition img (7)
Exhibition img (8)
Exhibition img (9)
Exhibition img (10)
Exhibition img (11)
Exhibition img (12)

Saha Kami?

  • Departemen pamekaran Produk anjeun

    Kami parantos fokus kana prosés kualitas sareng produksi barang kami saprak mimiti ngadegkeun hubungan bisnis sareng klien kami di dunya.

  • Gudang anjeun sareng Kuat saatos jasa jual

    (Tulisan teratur sareng langsung ngabales)

  • Departemen Pendaptaran anjeun

    (Langkung 20 taun dina bidang ieu, kami pinuh ku pangalaman)

why_choose_us_icon
  • Jurusan inspeksi

    (360 ° VR Video, Video, Video chat 1. Léngkah produksi Umpan Balik 2. Pamariksaan sateuacan dikirimkeun 3. Pamariksaan di pabrik énggal anjeun)

  • Departemén pengiriman barang anjeun

    (Pastikeun unggal rinci sareng poto pikeun anjeun)

  • Departemen Pengembangan Bisnis anjeun

    (Saran pamasaran, Spanduk, Poster)