shangbiao

Panutup sapatu pelindung disposable médis

Medical disposable protective shoe cover

Pedaran pondok:

1. Cover sapatu Shoe CPE plastik.
2. Bahan: CPE (PE, PP sareng PP + PE ogé sayogi)
3. Ukuran: 15x36cm 15 × 38cm 15x41cm 16 × 40cm atanapi sakumaha anu dipénta.
4. Warna: Biru sareng héjo jsb atanapi sakumaha anu dipénta.


Detil Produk

Tanda Produk

Pasipatan Bahan Médis & Asesoris
Tempat Asalna Hebei, Cina (Daratan)
Warna Héjo, Biru, Bodas, sareng anu sanésna
Beurat Gram 2.0-6.0gsm atanapi sakumaha dipénta
Aplikasi Rumah Sakit, Homecleaning, Machine machine, Hotel, jsb
Jenis Ankle arond elastis
Gaya Mesin didamel atanapi Hand Made
Ukuranna 15x36cm, 15 × 38cm 15x41cm atanapi sakumaha anu dipénta
Kandel 0.01-0.10mm
Pakét 100 pcs / kantong; 1000 pcs / ctn atanapi 100 pcs / bag; 2000pcs / ctn
Ukuran karton 60 * 25 * 35cm; 42 * 28 * 42cm; atanapi sakumaha anu dipénta
Sarat pamayaran Deposit 30% sateuacan produksi sareng kasaimbangan 70% pamayaran sateuacan pangiriman atanapi LC atra katingali
Waktos pangiriman Dina waktos 30 dinten saatos nampi titipan atanapi LC saatos ditingali
OEM Aya
Sertipikat CE, ISO, FDA
Babasan Bahanna, warna, ukuran, sareng sajabana tiasa dilakukeun numutkeun kabutuhan customes

Spésifikasi:

1. Cover sapatu Shoe CPE plastik.

2. Bahan: CPE (PE, PP sareng PP + PE ogé sayogi)

3. Ukuran: 15x36cm 15 × 38cm 15x41cm 16 × 40cm atanapi sakumaha anu dipénta.

4. Warna: Biru sareng héjo jsb atanapi sakumaha anu dipénta.

5. beurat gram pe: 2.0-6.0gsm atanapi sakumaha dipénta

6. Henteu nyerep, daya tahan.

7. Élastis sakitar tungkak.

8. Jahit kualitas luhur, antistatik sareng nyaman.

9. Gambar: 10 pcs / roll 100rolls / bag 10 bags / ctn.

10. Sagala ukuran beurat gram anu béda sareng warna panutup sapatu CPE tiasa dianggo sakumaha sarat klien anu béda.

meidical-shoe-cover
PP shoe cover

Aplikasi

1. Digunakeun sacara lega di klinik, rumah sakit, réstoran, ngolah kadaharan, salon kecantikan, industri éléktronik, jst.

2. beberesih, parios ubar, ngolah dahareun, perawatan kaséhatan, pagawean bumi, beberesih bumi, salon kecantikan, barbecue kémping

3. populér ku konsumén global sareng pasipatan anu béda-béda, anu tiasa janten debu-buktina, minyak-proof, kokotor-proof, ngajaga kulit, sareng utamina dianggo dina industri pangan sareng médis.

 

Pangiriman:

a. Upami gaduh saham, pangirimanna bakal dina 1-2 dinten;

b. Upami ngahasilkeun anu énggal, pangirimanna bakal dina 15-20 dinten. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali