shangbiao

Gown pelindung panipuan médis Profesional

Professional Medical Disposable Protective gown

Pedaran pondok:

1. napas, ko-friendly, antistatic, anti minyak,
2. Épéktip nyegah getih, cairan awak sareng rusakna cipratan anu sanés.
3. Pencegahan pangalihan virus, baktéri sareng panyebaran mikroorganisme
4. OEM / ODM sayogi


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk Pakai Isolasi Gown / baju pelindung
Ukuran produk M / L / XL / XXL, S / M / L / XL / XXL
Pamakéan Parabot Kasalametan Pelindung
Bahan-bahanna pp + pe 73g
Tipe Produk EN14126
Asalna Cina (Daratan)
Modél NO. Seragam Workwear Kaamanan Coveralls
Kustomisasi OEM / ODM sayogi
Sterilisasi Ku gas EO / Radiasi
Sertipikat CE
Ngaran mérek MEIYIMEI
Instrument classifica kelas 1

Fitur:

1. napas, ko-friendly, antistatic, anti minyak,                      

2. Épéktip nyegah getih, cairan awak sareng rusakna cipratan anu sanés.    

3. Pencegahan pangalihan virus, baktéri sareng panyebaran mikroorganisme                

4. OEM / ODM sayogi

Protective clothing

Pelindung rarancang tina papakéan pelindung

Desain 1.Hooden: desain hooden sirah, desain elastis cap, tiasa meungpeuk lebu sareng badgecreatures;

Desain 2.Zipper: Gampang ngagem sareng lepas landas sareng panyegelan anu langkung saé;

3. cuffs élastis: Teleskopik, panghalang épéktip pikeun dianggo langkung gampang;

4. Desain pinggang leupas: Desain pinggang elastis, nganggo langkung pas, pikeun nyumponan kabutuhan inohong anu béda.

Protective closing

Pamakéan:

Gown pelindung médis anu tiasa dianggo sacara efektif tiasa ngasingkeun percikan busa lisan dina damel sareng lingkungan sakitarna. Pangaruh percikan seukeut leutik tina chip beusi, batu anu ditumbuk, spatter kimia, sareng putra.

 

Naha milih kaén pelindung kami:

1. Langkung 20 taun pangalaman dina produksi sareng jasa baju pelindung

2. Téknologi anu indah sareng dewasa

3. maju garis produksi otomatis

4. Béda pakean pelindung anu tiasa dihasilkeun

5. Kontrol kualitas ketat pikeun panutupanana pelindung


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali