shangbiao

3ply masker raray nganggo jinis I, Tipe II, Tipe IIR

3ply disposable face mask of type I, Type II, Type IIR

Pedaran pondok:

Topéng bedah disposable diwangun ku 3 lapisan lapisan luar anu henteu ditenun, lapisan peleburan ditiup 98% sareng lapisan jero anu henteu dianyam anu ngagaduhan lapisan permukaan hypoallergenic lemes anu nyegah iritasi kulit atanapi masalah alergi.


Detil Produk

Tanda Produk

BFE

95% atanapi dugi ka 99%

Ukuranna

17.5 * .9.5cm, 17.5x9.5cm; 14.5x9.5cm; 14.5x8cm; 12.5x9.5cm; 12.5x8cm; 12.5x7cm

Gaya

loop ceuli atanapi dasi

Ply tyle

1ply 2ply 3ply

Warna

bodas, biru, héjo, pink sareng sajabina

MOQ

100.000 lembar

Bungkusan

50 pcs / box, 40 box / ctn

Waktos pangiriman

dina 30 dinten saatos mesen mastikeun

OEM

ditawarkeun

Sampel

gratis

matéri

lawon nonwoven

Komponén

Ply luar: 20GSM atanapi 25GSM / m2 (bodas / biru / héjo / pink / beureum / konéng atanapi warna sanés) Polipropilén Spun kabeungkeut

Ply filter tengah: 20GSM / 25GSM / m2 (filter lebur dilebur bodas);

lapis jero: 18GSM atanapi 20GSM / m2

Fitur:

1. topéng bedah disposable diwangun ku 3 lapisan lapisan luar non-anyaman, 98% lapisan dilebur-ditiup sareng lapisan jero non-anyaman anu ngagaduhan lapisan permukaan hypoallergenic lemes anu nyegah iritasi kulit atanapi masalah alergi. Produk éta saluyu sareng EN14683 tipe II, standar IIR standar.

2. Henteu ngairitikeun sareng gampang dihirupkeun, nganteurkeun épisiénsi napas kalayan tekanan diferensial. Efisiensi filtrasi baktéri tinggi.

Lemes Ceuli Lemes & Nyaman

3. Bahan ceuli-loop didamel tina élastis Lycra buleud bebas Latex anu manjang kalayan babandingan 1: 2 sahingga gampang dianggo sareng dipiceun kalayan raoseun.

4. kawat irung gampang diurus bending luwes adjustable, fits sasak irung jeung raray.

face mask3
face mask2
face mask4 (2)
face mask4 (1)

Struktur produk:

1. Topéng médis anu tiasa dianggo diwangun ku awak topéng, pita topéng sareng klip irung. Awak topéng didamel tina lawon non-anyaman sareng lawon non-anyaman anu dilebur, klip irung didamel tina bahan plastik anu tiasa ditekuk, jinis sabuk topéng A diwangun ku lawon elastis, sareng jinis B didamel tina lawon anu henteu dianyam;

2. Efisiensi nyaring baktéri henteu kirang ti 95%. Résistansi ventilasi henteu langkung ti 49Pa / cm2. Jumlah koloni baktéri nyaéta100CFU / gE coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, hemolytic streptococcus, sareng jamur shsadayana moal kauninga.

face mask7

Sertipikat: CE ISO FDA, Bodas didaptarkeun di Cina.

Paking:

packing of face mask

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali