shangbiao

Kacamata kaamanan pelindung médis

Medical protective safety goggles

Pedaran pondok:

Bahan kelas médis ngajantenkeun kacamata langkung aman; Kacamata kaamanan sareng liang curhat. Anti kabut Anti lebu, Anti-virus. Penampilan sareng strukturna: Panutup pelindung ngagaduhan permukaan anu lancar, henteu aya burrs, transparan, nyaman dianggo, permukaan lensa lemes, henteu aya goresan, teu aya gelembung, teu aya kokotor, elastis kalayan élastisitas anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk  raray héjo kacamata tali
Bahan PVC, Médis kelas polyvinyl klorida
Bahan lénsa  Résin anti kabut & UV400 polikarbonat
Bahan Band Elastis Katun 100%
Pamakéan Perlindungan panon (tiasa dianggo)
Standar Kualitas Standar Amérika: ANSI / ISEA Z87.1-2020Standar Éropa: EN166: 2001
goggle-(1)2
goggle-(1)3
goggle (3)
goggle (4)

Fitur:

1. Bahan kelas médis ngajantenkeun kacamata langkung aman;

2. Kacamata goggle sareng liang curhat

3. Anti kabut Anti lebu, Anti-virus

4. Penampilan sareng strukturna: Panutup pelindung ngagaduhan permukaan anu lemes, henteu aya burrs, transparan, nyaman dianggo, permukaan lénsa anu lemes, henteu aya goresan, henteu aya gelembung, henteu aya kokotor, élastis kalayan élastisitas anu saé

5. Anti ragrag: blindfold ragrag bébas tina jangkungna 1m, bagian strukturna henteu murag, penampilan blindfold henteu peupeus, sareng lensa henteu rengat

6. Résistansi panas: topéng panon dijaga 67±2dina cai salami 3 menit tanpa deformasi

7. Pita elastis adjustable

 

Prinsip tina Perlindungan Panon kacamata:

Kacamata kaamanan mangrupikeun jinis gelas khusus anu dirancang pikeun nyegah radiasi, kimia, mékanis sareng panjang gelombang anu beda-beda karusakan.

Aya seueur jinis kacamata pelindung, kacamata debu khusus khusus, kacamata kejutan, kacamata kimia sareng kacamata anti-radiasi.

 

Sertipikat:

CE ISO FDA

 

Pangiriman:

a. Upami gaduh saham, pangiriman kacamata médis bakal aya dina 1-2 dinten;

b. Upami ngahasilkeun anu énggal, pangirimanna bakal 30-45 dinten.

 

FAQ kacamata médis:

Q1: Dupi abdi tiasa gaduh conto pikeun uji?

A: Leres, anjeun tiasa, tapi anjeun kedah mayar.

 

Q2: Naha anjeun nampi pesenan alit?

A: Leres. Upami anjeun pangecér alit atanapi ngamimitian usaha, kami pasti daék tumuh sareng anjeun. Sareng kami ngarepkeun damel babarengan sareng anjeun pikeun hubungan jangka panjang.

 

Q3: Naha anjeun ngagaduhan prosedur pamariksaan pikeun produk?

A: 100% pamariksaan diri sateuacan dipak.

 

Q4: Dupi abdi tiasa nganjang ka pabrik anjeun sateuacan dipesen?

A: Pasti, kunjungan anjeun wilujeng sumping iraha waé.

 

Q5: Kumaha upami hargana? Dupi anjeun ngajantenkeun langkung mirah?

A: Kami salawasna nyandak kauntungan palanggan salaku prioritas utama. Harga tiasa ditawar dina kaayaan anu béda, kami mastikeun yén anjeun kéngingkeun harga anu paling kalapa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali