shangbiao

50D ANEROID SPHYGMOMANOMETER

50D ANEROID SPHYGMOMANOMETER

Pedaran pondok:

Spésifikasi Aneroid sphygmomanometer:
1). DENGAN STETHOSCOP RAPPAPORT
2). Manométer alloy Aluminium Husus
3). Caang nilon cuff nganggo D-ring
4). 2-tube ukuran kandung kemih PVC
5). Bohlam PVC standar


Detil Produk

Tanda Produk

Modél ORT-50D
Jenis Kit Sphygmomanometer sareng Stétoskop Rappaport
Manométer Alloy Aluminium Husus, Modél: 1019
Buuk Shinning Nylon Cuff sareng D-ring, Model
Warna Cuff Pilihan (Hideung, Abu, Biru, Ungu)
Kandung kemih 2-tube dewasa Ukuran PVC Kandung kemih
Bohlam Bohlam bohlam standar
Klep pelepasan hawa Push pikeun deflasi gancang, screw pikeun deflasi tepat
Klep tungtung Taper Metal Net End Valve (Filter Debu)
Stétoskop Stétoskop Rappaport berwarna
Kantong Shinning nilon mawa kantong
50D Aneroid Sphygmomanometer

Spésifikasi Aneroid sphygmomanometer:

1). DENGAN STETHOSCOP RAPPAPORT

2). Manométer alloy Aluminium Husus

3). Caang nilon cuff nganggo D-ring

4). 2-tube ukuran kandung kemih PVC

5). Bohlam PVC standar

6). Klep déflasi: 'Push'kanggo gancang 

      deflasi, 'sekrup' kanggo deflasi anu tepat

7). Taper Metal net end valve (filter debu)

8). Stétoskop rappaport warna

9). Tag nami

10). Shinning nilon mawa kantong

Inpormasi paking:

1 pcs / kotak warna;

30 pcs / karton

Ukuran karton: 48x44x32.5cm

Pangiriman:

a. Produk dina saham: Dina 5-7 dinten saatos nampi pembayaran anjeun;

b. Ngahasilkeun produk anyar: Dina 45 dinten saatos nampi deposit anjeun.

Sertipikat:

CE, ISO, FDA, RoHs sareng BHS sareng EHS.
Kami parantos ngabantosan klien anu béda pikeun ngadaptar di daérah anu béda.
 

Garansi:
a. Salami garansi, upami sphygmomanometer rusak ku faktor Non-manusa sareng dikonfirmasi ku teknisi urang, urang tiasa ngintunkeun bagian anu saé sareng ngabantosan anjeun ngalereskeun ultrasound ku pidéo, Skype, Whatsapp sareng sajabina. Atanapi ngirimkeun anjeun mesin anu saé pikeun anjeun dina urutan salajengna.

b. Kaluar jaminan, angkutan barang sareng biaya bagian kedah dibayar ku anjeun.

 

Jasa kami:

Kualitas 1. Top: Kami gaduh sistem kontrol kualitas anu ketat sareng nikmati reputasi anu hadé di pasar.

2. Service Luhung: Urang ngubaran klien salaku sobat sareng tujuan ngawangun relatiionship bisnis jangka panjang.

3. OEM Ditarima: Urang Tiasa nyitak logo anjeun nyalira dina produk.

Harga 4.Unbeatable: Kami salawasna mastikeun kinerja harga tinggi pikeun nguntungkeun konsumén urang.

5. Tepat waktos Pangiriman: Pesenan anjeun bakal dikirim sakali réngsé.

6. Saatos-Dijual Service: Sadaya Produk Gaduh Garansi Sataun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali