shangbiao

WT01 GETER METER GUCUK

WT01 BLOOD GLUCOSE METER

Pedaran pondok:

Fitur: Kapasitas bak cai: 1000ml. Tegangan dina: 100-240VAC @ 50 / 60Hz. Daya maksimum: 9 ~ 18W. Peraturan kakuatan: 10-posisi potentionmeter linier. Perdana waktos: Max15 detik.


Detil Produk

Tanda Produk

Package3
package2
medical glucose meter
glucometer
blood sugar monitor
Rentang Tés Glukosa 20-600 mg / dL
Jenis Sampel Kapilér Sakabeh Getih
Hasil Kalibrasi Plasma- Sarua
Waktos Tés 5 detik
Ukuran Sampel 0,6 uL
Suhu Operasi 5 ° C-45 ° C
Kalembaban Operasi 10-90% RH
Kapasitas mémori 500
Jenis Batré 3V Li-Batré
Hirup Batré 1.000 tés
Otomatis Pareuman Dina 3 menit tanpa opearation
Garansi Méter 5 taun
WT001 medical blood glucose meter
WT01 BLOOD GLUCOSE METER

Spésifikasi méter glukosa getih:

Sistem monitoring glukosa getih: gancang, aman sareng merenah. Sarat sampel getih leutik ngirangan nyeri
sareng sensitipitas pikeun gampang ngawaskeun diabetes.

 

1). Teu aya coding

2). Kacida gampangna dianggo. Ngan lebetkeun strip, tambahkeun getih sareng baca hasilna.

3). Kabuktian akurasi klinis nganggo Clarke Error Grid Analysis (EGA)

4). Strips kadaluarsa 6 bulan saatos dibuka heula, dibandingkeun sareng 3 bulan pikeun mérek séjén

 
Inpormasi paking:

1 pcs / kotak warna;

20 pcs / karton

Ukuran karton: 37x32.5x20.5cm

Gw: 4,7kg Nw: 4kg


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali