shangbiao

Ganti baju Hydrocolloid

Hydrocolloid Wound Dressing

Pedaran pondok:

Pakéan Hydrocolloid Wound nyaéta steril, hypoallergenic, dressing hidrokloloid nyerep anu diwangun ku lapisan perekat diri kalayan tutup luar pilem poliuretan. Dina kontak sareng exudate tatu, lapisan hidrokoloid ngabentuk gél kohesif, nyayogikeun lingkungan penyembuhan luka beueus.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan Ukuran Pakéan Pék
Ganti baju Hydrocolloid Border (ipis) 5cmx5cm (2 "x2") 20
Ganti baju Hydrocolloid Border (ipis) 10cmx10cm (4 "x4") 10
Ganti baju Hydrocolloid Border (ipis) 15cmx15cm (6 "x6") 10
Ganti baju Hydrocolloid Border (ipis) 20cmx20cm (8 "x8") 10
Ganti baju Hydrocolloid Border, keuneung 8cmx12cm (3 1/8 "x4 3/4") 10
Ganti baju Hydrocolloid Border, sakral 12cmx18cm (4 3/4 "x7 1/8") 10
Ganti baju Hydrocolloid Border, sakral 15cmx18cm (6 "x 7 1/8") 10
Ganti Ipis Hydrocolloid 5cmx10cm (2 "x4") 10
zhutu1
zhutu3
zhutu2
Hydrocolloid Wound Dressing

Pitunjuk:

Pakéan Hydrocolloid Wound nyaéta steril, hypoallergenic, dressing hidrokloloid nyerep anu diwangun ku lapisan perekat diri kalayan tutup luar pilem poliuretan. Dina kontak sareng exudate tatu, lapisan hidrokoloid ngabentuk gél kohesif, nyayogikeun lingkungan penyembuhan luka beueus. Pilem poliuretan nyaéta uap uap responsif sareng duanana tahan cai sareng halangan kontaminasi baktéri sareng éksternal.  

Fitur:

1. Ngajaga tatu tina serangan mikroba

2. Tetep area tatu haneut sareng beueus

3. Akselerasi generasi multi énzim, ningkatkeun kamampuan diaktipkeun faktor pertumbuhan, sareng ngagancangkeun penyembuhan luka

4. Ningkatkeun peredaran mikro lokal, "hudang" kamampuan bersih diri tina tatu kronis

5. Jenis sél (sapertos makrofag, granulosit neutrofil) diaktipkeun dina lingkungan beueus, sareng mikroorganisme sanés dina tatu tiasa tiwas

6. Karbon dioksida tina tatu diangkat, éta tiasa ngagancangkeun generasi jaringan anyar, vaskular, sareng granulasi

Gél 7.Moist bakal kabentuk dina permukaan tatu ngajaga jaringan granulasi, sareng ngirangan nyeri

8. Akselerasi otomatis-debridement, ngabantosan generasi granulasi sareng épidermis

9. Ngurangan tekanan, gesekan sareng kakuatan geser kana tatu, sareng ningkatkeun suplai getih

10. Scab moal lumangsung, pembagian sél épitél bakal ditingkatkeun sareng gampang hijrah, sahingga prosés penyembuhan bakal disingget.

Pakéan tatu anu sanés

Other wound dressiong

Paking:

Packing

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali