shangbiao

Panutupan tatu bedah médis

Medical surgical wound closure

Pedaran pondok:

1) Gampang ditunda, sareng gampang turun, Henteu kedah katerampilan tinggi
2). Teu jarum, lem sareng jahitan;
3) Bisa ngarengsekeun tatu henteu teratur ;
4). Gancang panutupan tatu
5). Ngurangan nyeri sabar


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk paranti panutupan tatu
Bahan-bahanna PP Gesper, Pita Perekat Médis, Kaluaran Kertas
Ukuranna L (192 * 101mm), F (55-105mm, jsb)
Fungsi Sacara bébas Ngepaskeun, Nungkulan Luka Anu henteu Teratur sareng Buka Luka
Kelir Bodas
Fitur EO Steril atanapi Non-steril
OEM Aya
Sertipikat CE ISO
Wound-closure07
Wound-closure06

Fitur:

1) Gampang ditunda, sareng gampang turun, Henteu kedah katerampilan tinggi

2). Teu jarum, lem sareng jahitan;

3) Bisa ngabéréskeun tatu anu henteu teratur

4). Gancang panutupan tatu

5). Ngurangan nyeri sabar

6). Henteu aya tapak tatu atanapi Ngirangan pembentukan poténsial tapak tatu hypertrophic sareng keloid

7). Ngurangan résiko inféksi sareng hindarkeun ngarusak ujung kulit sareng jaringan anu caket

Bahan kelas top:

1). Tipe médis 3M: 7-14 dinten terakhir, lilana 150%

2). Gesper téhnologis khusus: Tegangan anu kuat & régulasi arah dua arah, persis ka 1mm

Rupa-rupa pilihan:

1). L, M, S, ukuran pikeun tatu anu béda

2). Kombinasi, individu, gabungan fleksibel

3). Stéril atanapi henteu disterilkeun

4). Pakét anu béda: kantong PE, kantong PP, Blister, kotak

Cocog pikeun kaayaan tatu anu béda

Different wound

1). Alat panutupan kulit gratis jahitan sareng pokok

2). Jelas niténan tatu na

3). Daptar pikeun nungkulan tatu henteu teratur

4). Luka sareng arah incision bi-directional anu tiasa dibalikkeun sareng tiasa diatur

5). Perekat médis kelas hypo-Allergenic

6). Ngurangan potensi pembentukan parut hypertrophic sareng keloid

7). Ngurangan pajeulitna bedah sareng nyepetkeun panutupan tatu

8). Basajan & gampang dianggo sareng cicing pondok di rumah sakit

9). Ngurangan résiko inféksi sareng hindarkeun ngarusak ujung kulit sareng jaringan anu caket

Tujuan pikeun ngarengsekeun masalah penyembuhan luka

Wound-solving

Ngepak

Wound-closure04
Wound-closure05

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali