shangbiao

Térmométer bébas Raksa médis

Medical Mercury-free thermometer

Pedaran pondok:

1. Tézéter bébas raksa ngandung cairan anu ngandung Gallium, Indium sareng Tin.
2. Aman, henteu toksik, ramah lingkungan, tanpa merkuri nanaon.
3. Garis konéng / Biru, jenis skala tertutup, Gampang dibaca.


Detil Produk

Tanda Produk

Jaminan 3 taun
Saatos-diobral Service Dukungan teknis online
Modeu Pasokan Daya TIASA
Aplikasi Lisan, Underarm
Bahan Kaca, Bébas Raksa
Hirup rak 3 taun
Sertifikasi Kualitas ce
Klasifikasi instrumen Kelas I
Standar kaamanan ce
Ngaran Produk Térmométer Kaca Bébas Raksa
Warna Bodas
Fungsi Tés Suhu Awak
Katepatan 0,2
Waktos réspon 5 Menit
Pamakéan Househould
Jenis Térmométer
Fitur Merenah
Waktos pangukuran 5 menit
Ukuranna 138 * 95 * 40mm
Mercury-free thermometer (1)
Mercury-free thermometer (4)
Mercury-free thermometer (3)

Fitur:

1. Tézéter bébas raksa ngandung cairan anu ngandung Gallium, Indium sareng Tin.

2. Aman, henteu toksik, ramah lingkungan, tanpa merkuri nanaon.

3. Garis konéng / Biru, jenis skala tertutup, Gampang dibaca.

Data:

1. thermometers klinis bébas raksa dipaké pikeun ngukur suhu awak manusa.

2. éta ngandung campuran Gallium / Indium.

3. jajaran ngukur: 35-42, interval mnt nyaéta: 0,10

4. ukuran thermometers:

tipe datar, ukuran ageung, panjangna: 125 ± 5mm; H / W: 12.1x8.8mm

5. Leres: 37sareng 41: +0,10sareng -0.15

6. suhu operasi: 20nepi ka 35

7. suhu panyimpenan: 0ka 42


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali