shangbiao

80A JARI PULSE OXIMETER

80A FINGERTIP PULSE OXIMETER

Pedaran pondok:

1. tampilan OLED warna, opat arah tiasa diatur. 2. SpO2 sareng monitoring pulsa, tampilan gelombang. 3. Konsumsi daya rendah, teras-terasan dianggo salami 50 jam.


Detil Produk

Tanda Produk

Paparan OLED tampilan warna dua, tampilan bentuk gelombang
SpO2 Kisaran pangukuran: 70 ~ 99%Resolusi: ± 1%

Akurasi: ± 2% (70% ~ 99%), henteu ditangtoskeun (<70%)

Laju pulsa Kisaran pangukuran: 30 ~ 240 bpmResolusi: ± 1%

Akurasi: ± 2bpm atanapi ± 2% (pilih langkung ageung) 

Perfusi Rendah ≤0,4%

Manu Alarm tinggi sareng low limted (Spo2 sareng PR)
Kakuatan 1.5V (ukuran AAA) batré basa x 2

Tegangan suplai: 2.6 ~ 3.6V

Ayeuna damel 30mA
Otomatis pareum-pareum Otomatis pareum nalika teu aya sinyal dina oksimeter langkung ti 8 detik
Diménsi sareng beurat 60 * 38 * 30mm; 50g (tanpa batré)
Waktos jaminan 1 taun
Waktos pangiriman Dina 5 dinten damel saatos nampi pembayaran
Sertipikat CE ISO FDA
80A fingertip pulse oximeter

Pilihan warna tambahan

80A fingertip pulse oximeter
green
pink
grey
purple

Spésifikasi oxymeter getih:

1). Tampilan OLED warna, opat arah tiasa diatur

2). SpO2 sareng monitoring pulsa, tampilan gelombang

3). Konsumsi daya rendah, teras-terasan dianggo salami 50 jam

4). Ukuranana leutik, beurat beurat, sareng merenah dibawa

5). Pintonan alarm voltase rendah, pareum otomatis

6). Ngajalankeun dina batré AAA standar

7). Diménsi: 62mm × 32mm × 33mm

 

SPO2

1). Perfusi low:0,4%

2). Kisaran pangukuran: 70% -99%

3). Akurasi: ± 2% dina panggung 70% -99%, henteu ditangtoskeun (70%pikeun SpO2

5). Resolusi: ± 1%

 

PR

1). Ukuran: kisaran: 30BPM-240BPM

2). Akurasi: ± 1BPM atanapi ± 1% (anu langkung ageung)

3). Kakuatan: dua batré basa AAA 1.5V

4). Konsumsi listrik: di handap 30mA

 

Inpormasi paking:

1 pcs / kotak warna;

100 pcs / karton

Ukuran karton: 35 * 23 * 41cm
Gw: 15kg Nw: 14kg

ORT80A finger tip oxymeter4

Pangiriman:

a. Produk dina saham: Dina 5-7 dinten saatos nampi pembayaran anjeun;

b. Ngahasilkeun produk anyar: Dina 45 dinten saatos nampi deposit anjeun.

 

Sertipikat:

CE, ISO, FDA

Kami parantos ngabantosan klien anu béda pikeun ngadaptar di daérah anu béda.
 

Garansi:

a. Salami garansi, upami oxymeter rusak ku faktor Non-manusa sareng dikonfirmasi ku teknisi urang, urang tiasa ngintunkeun bagian anu saé sareng ngabantosan anjeun ngalereskeun ultrasound ku pidéo, Skype, Whatsapp sareng sajabina. Atanapi ngirimkeun anjeun mesin anu saé pikeun anjeun dina urutan salajengna.

b. Kaluar jaminan, angkutan barang sareng biaya bagian kedah dibayar ku anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali