shangbiao

Stetoskop ORT30C ORIENTMED

ORIENTMED ORT30C Stethoscope

Pedaran pondok:

Spésifikasi stétoskop:
1). Chestpiece dual-mémbran pérak: mémbran ageung sareng diaméter 45.5mm 
       sénsitip pikeun ngumpulkeun sora, mémbran leutik tiasa diterapkeun pikeun murangkalih.
2). Chestpiece alloy séng, konduksi sora alus teuing, atenuasi akustik saeutik.
3). Tabung PVC dobel standar, saluran konduksi sora anu disegel ogé, saé 
      résistansi kana gangguan ambient, warna nyaéta opsional.
4). Dilampirkeun kantong multi-saku transparan dilebetkeun.


Detil Produk

Tanda Produk

ORIENTMED ORT30C Grosir Dual Head Stethoscope sareng Case pikeun Stétoskop Bagian
Modél ORT30C
Jenis Stétoskop Sprague Rappaport Standar
Spésifikasi 1). Dada mémbran ganda-mémbran: mémbran ageung diaméterna 45.5mm sénsitip pikeun ngumpulkeun sora, sedengkeun mémbran alit tiasa diterapkeun pikeun murangkalih

2).Dapur séng alloy, konduksi sora anu saé, atenuasi akustik sakedik.

3).  Standar tube pipa PVC, saluran konduksi sora dua kali anu disegel, résistansi anu hadé pikeun gangguan lingkungan, warna nyaéta opsional.

 

4). Kualitas luhur baja digulung nyambungkeun cinyusu, ketang wajar.

 

5). Kantong multi-saku transparan anu napel kalebet, anu ngagaduhan: 3 lonceng hideung palastik tina chestpiece dilarapkeun pikeun auscultating ti sawawa ka embryocardia neonatal atanapi cacophony of vas; dua pasang tip ceuli kalayan teu karasa béda; dua mémbran cadang ukuran anu béda.

 

ORT30C-stethoscope

Spésifikasi stétoskop:

1). Chestpiece dual-mémbran pérak: mémbran ageung sareng diaméter 45.5mm 

       sénsitip pikeun ngumpulkeun sora, mémbran leutik tiasa diterapkeun pikeun murangkalih.

2). Chestpiece alloy séng, konduksi sora alus teuing, atenuasi akustik saeutik.

3). Tabung PVC dobel standar, saluran konduksi sora anu disegel ogé, saé 

      résistansi kana gangguan ambient, warna nyaéta opsional.

4). Dilampirkeun kantong multi-saku transparan dilebetkeun.

 

Inpormasi paking:

1 pcs / kotak warna;

50 pcs / karton

Ukuran karton: 67x62x23cm

 

Pangiriman:

a. Produk dina saham: Dina 5-7 dinten saatos nampi pembayaran anjeun;

b. Ngahasilkeun produk anyar: Dina 45 dinten saatos nampi deposit anjeun.

 

FAQ tina stétoskop:

Q1. Kumaha kuring kéngingkeun conto produk pikeun mastikeun kualitasna?

A: 1. Punten pasihkeun rinci spésifikasi anjeun. Kami tiasa nyayogikeun anjeun sampel numutkeun spésifikasi anjeun.

   2. Anjeun tiasa ngirim kami sampel, urang tiasa masihan anjeun sampel counter numutkeun sampel anjeun.

 

Q2. Kumaha kuring kéngingkeun harga produk anu diperyogikeun?

A: 1. Punten pasihan rinci spésifikasi anjeun ka kami. Urang tiasa masihan anjeun sampel sareng harga numutkeun spésifikasi anjeun.

    2. Anjeun tiasa ngirim kami sampel, urang tiasa masihan anjeun sampel counter sareng harga numutkeun sampel anjeun.

    3. Upami anjeun henteu terang spésipikasi naon waé, Anjeun tiasa masihan kami gambar produk, sareng panggunaan, urang tiasa masihan anjeun harga perkiraan numutkeun pangalaman urang. Tapi harga pasti kedah saatos kami mariksa sampel aslina anjeun.

 

Q3. Kuring henteu terang matéri atanapi inpormasi matéri sanésna, kumaha kuring tiasa mesen ieu ti anjeun.

A: Ieu cara anu pangsaéna upami anjeun tiasa ngirimkeun kami sampel, janten kami tiasa numutkeun sampel anjeun masihan anjeun conto counter pikeun mariksa kualitasna, ogé kami bakal ngadugikeun harga pikeun anjeun mariksa biaya. Saatos dikonfirmasi sadayana ieu. Anjeun tiasa ngahubungi penjualan kami pikeun mesen.

 

Q4. Abdi grosir alit, naha anjeun nampi mesen alit?

A: Henteu aya masalah upami anjeun grosir alit, kami hoyong babarengan sareng anjeun babarengan.

 

P5. Kami desainer, Dupi anjeun ngabantosan kuring pikeun ngahasilkeun sampel anu kami rancang?

A: Misi kami pikeun ngabantosan konsumén pikeun suksés. Janten wilujeng sumping upami urang tiasa ngabantosan anjeun méréskeun masalah sareng ngajantenkeun desain anjeun janten leres.

 

Q6. Dupi anjeun ngadamel jasa OEM atanapi ODM?

A: Leres. Urang tiasa nampi jasa OEM. Samentawis éta ogé wilujeng sumping pikeun milih produk ODM kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali