shangbiao

Lancaran Kasalametan Lembut-Toel ORIENTMED

ORIENTMED Soft-Touch Safety Lancet

Pedaran pondok:

Kasalametan: Jarum lancet kaamanan lemes-toél aman disumputkeun sateuacan sareng saatos dianggo
Nyeri mini: Desain dua cinyusu sareng ujung jarum tri-beveled eusure penetrasi kecepatan tinggi sareng ngaleutikan nyeri, anu ngajantenkeun sampling getih karasa sapertos lemes
Basajan: Langsung toél situs sampling getih teras pencét lembut.


Detil Produk

Tanda Produk

Modél

Warna

Diaméter jarum / jero

Ngepak

30G

 color (1) 0.32mm / 1.8mm

 

 

50 pcs or100pcs / Box

5000 pcs / karton

28G

 color (2) 0.36mm / 1.8mm

26G

 color (3) 0.45mm / 1.8mm

25G

 color (5) 0,5mm / 1.8mm

23G

 color (4) 0.6mm / 1.8mm

21G

 color (6) 0.8mm / 1.8mm
Blood lancet (1)
Blood lancet (2)

Fitur:

Kasalametan: Jarum lancet kaamanan lemes-toél aman disumputkeun sateuacan sareng saatos dianggo

Mini nyeri: Desain dua cinyusu sareng ujung jarum tri-beveled eusure penetrasi gancang sareng ngaleutikan nyeri, anu ngajantenkeun sampling getih karaos sapertos keuna anu lemes

Basajan: Langsung toél situs sampling getih teras pencét lembut.

Inovatif: Pangwangunan mandiri, téknologi dipaténkeun. Desain struktur karuksakan diri ngantep staf médis sareng pasién rumaos langkung aman sareng dipercaya.

Kumaha cara ngagunakeun:

How-to-use-the-blood-lancet

1. Gulung sareng cabut tutup pelindung tina lancet

2. Lebetkeun tungtung bodas lancet dina situs uji

3. Dorong lancet kana situs uji pikeun aktipkeun mékanisme lancet

Jenis canggih anu sanés:

twist lancet1
press lancet
heel lancet4
adjustable lancet4
button lancet4
button lancet5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali