shangbiao

Hiji sapotong kantong ostomy hidrokloloid tiasa dianggo

One piece disposable hydrocolloid ostomy bag

Pedaran pondok:

(1). Pilem CO-EX anu tahan pisan
(2). Pelat dasar hidrocolloid gaduh viskositas anu kuat, éta tiasa nempel dina kulit salami 5-7 dinten. Éta hypoallergenic, nyaman sareng ramah kana kulit.
(3). Filter karbon aktif ngagaduhan fungsi ngaleungitkeun bau.
(4). Lemes, raoseun


Detil Produk

Tanda Produk

barang nilai
Tempat Asalna Cina
  Zhejiang
Ngaran mérek ORIENTMED
Jumlah Modél OEM
Tipe disinféksi Jauh Infrabeureum
Pasipatan Bahan Médis & Asesoris
Ukuranna OEM
Simpenan henteu
Hirup rak 2 taun
Bahan TEU KANGGO
Sertifikasi Kualitas ce
Klasifikasi instrumen Kelas I
Standar kaamanan teu aya
Jenis Parabot Bedah
Saringan karbon aktif Nganggo atanapi henteu
Pamakéan Pikeun pasién anu raheut padet, éksékrési rutin
Bahan Pilem CO-EX anu tahan pisan
Piring perekat Piring napel hidrokoloid
Ukuranna 15-60mm
Aplikasi Klinik
Gaya hiji sapotong ditutup
Sertipikat CE ISO
Ngepak 20 pcs / kotak
Ostomy bag07
Ostomy bag08

1.Satu sapotong Kantong tiasa diuburkeun

Ostomy bag06
Ostomy bag02

2. Hiji sapotong Kantong tutup

Two piece Closed pouch

3. Dua buah Kantong tutup

Two piece Drainable pouch

4. Dua lembar Kantong tiasa dikucurkeun

Ostomy bag05

5. Hiji kantong Urostomy

Two piece urostomy pouch

6. Dua kantong kantong urostomy

Feture:

1). Pilem CO-EX anu tahan pisan

2). Pelat dasar hidrocolloid gaduh viskositas anu kuat, éta tiasa nempel dina kulit salami 5-7 dinten. Éta hypoallergenic, nyaman sareng ramah kana kulit.

3). Filter karbon aktif ngagaduhan fungsi ngaleungitkeun bau.

4). Lemes, raoseun

5). Gampang dianggo

6). Éta pikeun pasién anu rai padet sareng ékskrési rutin.

Kumaha cara nganggo kantong ostomy

1. Bersihkeun kulit sakitar stoma ku cai tepid atanapi uyah.

2. Potong liang dina panghalang kulit numutkeun ukuran sareng bentukna stoma.

3. Pasang gauza dina stoma pikeun nyegah exudates kaluar tina aliran nalika nyangkut panghalang kulit.

4. Buka jepitan.

5. Tutup kantong ostomy nganggo jepitan.

6. Mesék kertas pelepasan.

7. Hayu sababaraha hawa kana kantong bisi lapisan kantong ostomy nempel babarengan. Pasang panghalang kulit dina daérah stoma teras pencét tina botol nepi ka janten lengkep pakait sareng kulit.

8. Buka tungtung kantong ostomy sareng ngadamel kotoran kaluar kana wc. Bersih sareng garingkeun kantong kanggo panggunaan salajengna.

How to use

Paking:

Packing

Béda jinisna

other types01
other types02
other types03
other types04
other types05
other types06

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali