shangbiao

INSULIN PEN NEEDLE

INSULIN PEN NEEDLE

Pedaran pondok:

Pedaran: 1). Kanula anu hadé pikeun ngirangan nyeri suntikan dina jumlah anu ageung. 2). Desain bevel tripel tungtung suntikan pikeun gampang diturutan sareng sakedik karusakan. 3). EO steril, non-pyrogenic.


Detil Produk

Tanda Produk

Insulin needles
Insulin needles

Pedaran:

1). Kanula anu hadé pikeun ngirangan nyeri suntikan dina jumlah anu ageung

2). Desain bevel tripel tungtung suntikan pikeun gampang diturutan sareng sakedik karusakan

3). EO steril, non-pyrogenic

 

Kaunggulan:

1). Tutup ganda mastikeun kasalametan

2). Ujung jarum Sharpe ngabéréskeun nyeri sareng ngabantosan suntikan langkung raoseun

3). Desain témbok ipis ngabantosan ningkatkeun tingkat aliran cairan ubar sareng mastikeun patén suntik

4). Ngurangan résiko lapisan otot ku ngagunakeun jarum ipis sareng pondok

5). Cocog sareng pena suntikan ubar diabetes di pasar Cina

 

Jarum insulin (Spesifikasi)

Pangiriman:

a. Produk dina saham: Dina 5-7 dinten saatos nampi pembayaran anjeun;

b. Ngahasilkeun produk anyar: Dina 45 dinten saatos nampi deposit anjeun.

 

Sertipikat:

CE, ISO

Kami parantos ngabantosan klien anu béda pikeun ngadaptar di daérah anu béda.

 

Mangsa anu valid: 5 Taun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali