shangbiao

ORIENTMED 5 lapisan disposable KN95 masker pameunteu sareng CE ISO sareng FDA

ORIENTMED 5 layer disposable KN95 face mask with CE ISO and FDA

Pedaran pondok:

Fitur: 1. Lima lapisan (ti jero ka luar): Aya épisiensi filtrasi anu kuat. 2. Kekecapan filter topeng KN95 wajah urang ≥95%, langkung saé tibatan seri NIOSH Standar ≥95%. 3. Dua jinis: nganggo klep; tanpa klep.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk KN95 5ply Masker Pelindung Sipil 
Bahan 45% Non-anyaman, 35% meltblown, 20% katun hawa panas
BEF 95%
Lapisan 5 lapisan
Ukuran Produk 14 * 12CM
Pakét 5 pcs / bag, 20pcs / Box, 1000pcs = 50 box / karton
Ukuran karton 1000PCS / karton (1000pcs / karton kanggo paket lami),Ukuran 63 * 28 * 48CM 
Beurat Diménsi 20KG / karton
Standar GB2626-2019
MOQ 1000 PCS
Sértipikat CE ISO
Waktos prosés gumantung kana kuantitas, kapasitas sapopoé 1juta-5juta
KN95 face mask (1)
kn95 face mask
N95 face mask

Fitur:

1. Lima lapisan (ti jero ka luar): Aya épisiensi filtrasi anu kuat

2. efisiensi filter topeng raray KN95 urang 95%, langkung saé tibatan séri Standard NIOSH 95%

3. Dua jinis: nganggo klep; tanpa klep

4. Kualitas lawon ngalembereh-ditiup mutuskeun efisiensi filter topeng.

5. Umur rak: 2 taun

6. Kalayan sertipikat CE ISO FDA

Advantage of KN95 face mask
1-20092515320J35

Paking:

5 pcs / kantong jero; 10 kantong / kotak

24 kotak / karton

Ukuran karton: 60 * 34 * 45cm

 

Jasa OEM aya

 

Pangiriman:

a. Upami gaduh stok, kiriman maskét pameunteu KN95 nyaéta 1-2 dinten;

b. Upami ngahasilkeun énggal, pangirimanna bakal saminggu.

 

Kamampuhan suplai: 5.000.000 pcs / dinten.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali