shangbiao

Gédis baju peés isolasi pe

Medical disposable PE isolation gown

Pedaran pondok:

1.Warna: Lampu biru, Bodas
2. Ukuran: 95 X 120 cm (Leungeun 58 cm)
3. Bahan: 35 micron PE
4. Buka deui desain ngajantenkeun napas


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk baju papisah
Bahan pe
Warna biru 
Ukuran  M-170cm, L-175cm, XL-180cm, XXL-185cm atanapi ukuran khusus
Fitur waterproof, lightweight
MOQ 10000 pcs
islation-gown-(1)
islation-gown-(2)

Desain beuheung buleud tina gaun isolasi

Pamakéan beuheung katutup ngagunakeun pikeun nyegah inféksi silang, ngamungkinkeun pamaké pikeun dieunakeun dina sirah sareng cimata gancang

islation-gown-(3)

Cuff ku liang jempol:

Korop jempol dianggo pikeun ngajaga gaun isolasi dina tempatna, janten pigeulang dijaga tina cairan sareng bahan anu tepa.

islation-gown-(7)

Desain Pinggang

Cara lacing ngajantenkeun baju langkung pas kana awak sareng ngagampangkeun damel.

islation-gown-(7.0)

Fitur tina gaun isolasi pe Disposable

1.Warna: Lampu biru, Bodas

2. Ukuran: 95 X 120 cm (Leungeun 58 cm)

3. Bahan: 35 micron PE

4. Buka deui desain ngajantenkeun napas

5. Perforating dina tonggong ngamungkinkeun ngaleupaskeun gampang gancang

6. Desain Thumbhook ngajantenkeun sarung tangan langkung gampang

7. Lemes, tahan cai

8. Paking: 100 bungkus masing-masing per karton 100 pcs / ctn

Teu tahan, kuat sareng tahan kakuatan tarik. Buka deui desain sareng Perforating. Desain thumbhook ngajantenkeun CPE Gown SUPER SELESE.

 

Pamakéan gaun isolasi:

Aplikasi pikeun ngolah Pangan, Podomoro, Farmasi, Médis, Rumah Sakit. Digunakan sacara lega pikeun Éta idéal pikeun pananganan Pangan, tutuwuhan ngolah daging, Médis, Rumah Sakit, Kabersihan sareng Laboratorium.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali