shangbiao

2019-nCoV IgG / Kartu Citakan Combo Combo

2019-nCoV IgG/IgM Combo Test Card

Pedaran pondok:

Tés Rapid 2019-nCoV IgG / IgM Combo nyaéta uji immunochromatographic gancang pikeun deteksi sakaligus tina IgG sareng antibodi IgM ka coronavirus novél anyar (2019-nCoV, SARS-CoV-2) dina sérum manusa, plasma, atanapi getih sakabeh.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk Spésimén Formatna Sensitipitas Waktos Maca Katepatan Rincian Packing
2019-nCoV IgG / Kartu Citakan Combo Combo Getih / Sérum / Plasma Kasét Adat 10mins 96,8% 1 tés / kantong, 25 atanapi 40 tés / kotak

Bubuka Produk

Tés Rapid 2019-nCoV IgG / IgM Combo nyaéta uji immunochromatographic gancang pikeun deteksi sakaligus tina IgG sareng antibodi IgM ka coronavirus novél anyar (2019-nCoV, SARS-CoV-2) dina sérum manusa, plasma, atanapi getih sakabeh. Kartu Tés Rapid 2019-nCoV IgG / IgM Combo Test mangrupikeun deteksi suplemén anu luar biasa pikeun panyawat kasawat COVID-19 disangka tés asam nukléat, anu tiasa pisan ningkatkeun akurasi deteksi pikeun COVID-19.

IgG / IgM antibodi tiasa nangtoskeun waktos kasarna tepa tina COVID-19 ogé. Hasil uji antibodi IgM bakal akut naék dina penderita tepa saatos 5 dugi ka 7 dinten, penderita tepa salami periode ieu bakal nunjukkeun hasil anu positip pikeun uji antibodi IgM. Kalayan bantuan tés antibodi IgM, dokter anjeun tiasa masihan anjeun skéma anu langkung saé pikeun pangobatan. Digabungkeun sareng deteksi asam nukléat, deteksi antibodi IgG / IgM, sareng gejala klinis mangrupikeun padika anu paling akurat pikeun penderita pikeun dikonfirmasi diagnosis.

Eusi

a. Kartu Tés Cepat 2019-nCoV IgG / IgM Combo

b. Sampel panyangga

c. 2 μL pipa kapiler

d. Pitunjuk pikeun Paké

Panyimpenan

a. Simpen alat uji dina 4 dugi ka 30 o C dina kantong aslina anu disegel. Entong Katirisan.

b. Tanggal béakna anu dituduhkeun dina kantong didirikeun dina kaayaan panyimpenan ieu.

c. Alat uji kedah tetep dina kantong aslina anu disegel dugi ka siap dianggo. Saatos dibuka, alat uji kedah dianggo langsung. Entong dianggo deui alatna.

test kit

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali