shangbiao

Kit sampéan Virus ORIENTMED

ORIENTMED Virus sampling kit

Pedaran pondok:

1). Laju sampling langkung luhur
2). Gancang sareng sékrési lengkep sampel
3). Ningkatkeun sensitipitas diagnostik
4). Penanganan sareng transportasi anu merenah


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk kit sampéan virus
Pilihan Usapan lisan, usap irung, sareng tabung sampéan Virus
Bahan tabung PP / PET
Réagen Teu aktip / Henteu aktip
Volume Cairan 3ml
Volume Jilid 5ml, 7ml, 10ml
Aplikasi Dipaké pikeun ékstraksi asam inti tina virus influenza sabar klinis, SARS, H1N1, Virus Ebola, virus Rubella, Virus COVID-19 sareng conto sanésna sareng engké isolasi Virus
Paking: 50 pcs / box, 6 box / ctn
Sértipikasi CE, ISO13485
Barang VTM

Pamakéan: 

Éta Dipaké Pikeun Ngumpulkeun, Ngangkut sareng Ngalestarikeun Bagian Orofaring Virus Pernapasan Sareng Virus Enterik Sapertos Virus Co ro na Anyar, Influenza, Flu Burung, Leungeun-Suku-Mulut, Flu Babi Sareng sajabina. Éta ogé Cocog pikeun Kumpulan Virus anu sanés, Sapertos Kami Chlamydia, Mycoplasma, Sareng Spesimen Ureaplasma Urealyticum.

Kaunggulan:

1). Tingkat sampling anu langkung luhur

2). Gancang sareng sékrési lengkep sampel

3). Ningkatkeun sensitipitas diagnostik

4). Penanganan sareng transportasi anu merenah

Transportasi:

1). Sampel anu dikumpulkeun nganggo swab nasofaring atanapi orofaring kedah diangkut dina 2-8sareng dikintunkeun pikeun tés gancang-gancang.

2). Saatos sampling, waktos transportasi sareng panyimpenan pikeun spésimén kedah henteu langkung ti 72 jam.

3). Sarung tangan, masker sareng gaun kedah dianggo pikeun kaamanan pribadi nalika nganggo produk.

virus sampling tube

Paking: 50 pcs / box, 6 box / ctn

Pangiriman:

a. Produk dina saham: Dina 5-7 dinten saatos nampi pembayaran anjeun;

b. Ngahasilkeun produk anyar: Dina 25-30 dinten saatos nampi deposit anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali