shangbiao

ORIENTMED ORT3010 ICU Ventilator

ORIENTMED ORT3010 ICU Ventilator

Pedaran pondok:

1). Layar rampa 12,1 inci.
2). Lumaku pikeun sawawa, murangkalih.
3). Dilarapkeun sareng ventilasi invasif sareng non-invasi.
4). Dilengkepan kompresor hawa ku noise kirang ti 50dB.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk ICU & Ventilator Darurat 
Merek DIPASIHAN / NA
Diménsi 45 * 55 * 140 CM
Layar 15 inci layar toél ageung
Paparan Warna LCD / Beurang & modeu wengi
Jenis Ventilasi Ventilasi invasif & ventilasi Non-invasi
Modél Ventilasi VCV, APNEA (A / C), V-SIMV, P-SIMV / PSV, MANUAL, CPAP, PA-VC, PCV, PSV, APRV, BIPAP, SIGHT
Rentang Terapan Sawawa / murangkalih
Fungsi Fungsi nyeuseup bantosan, Perawatan Nebulisasi Asistén, Obat Oksigén Aliran Tinggi
ORT3010 ICU Ventilator

Fitur:

1). Layar rampa 12,1 inci

2). Lumaku pikeun sawawa, murangkalih

3). Dilarapkeun sareng ventilasi invasif sareng non-invasi

4). Dilengkepan kompresor hawa ku noise kirang ti 50dB

5). Nguji diri, kalibrasi diri

6). Nyeuseuh otomatis pikeun klep épasi (CHENWEI Patén)

7). Funcasi Nebulisasi

8). Aliran tinggi O2 ubar

Pedaran:  

1). Fungsi ventilasi multi-mode (VCV, SIMV, PSV, PCV, CPAP, Manual, SIGH).

2). Ventilasi non-invasif sayogi kanggo pilihan.

3). Ngadukung modél ventilasi sawawa sareng murangkalih.

4). Kalayan tampilan TFT pikeun parameter ventilasi.

5). Humidifier kalayan penyesuaian suhu.

6). Aliran (opsional) sareng pemicu tekanan.

7). Dukungan kompresor hawa (opsional).

8). Kalayan kompresor hawa (opsional).

9). Sistem operasi intél.

10). Nguji diri sareng kalibrasi.

Ventilator séjén

2010 Emergency Ventilator
2020 Emergency Ventilator
3010A ICU Ventilator-02
ORT3020 ICU Ventilator01
ORT3020 ICU Ventilator1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali