shangbiao

kumaha ngagunakeun lancet getih

Kumaha cara nganggo lancét Darah Pencét?

Ayeuna dinten beuki seueur jalma anu langkung merhatoskeun kasihatanana sareng angkat ka Pusat Médis kanggo masihan kasihatanana pikeun scan lengkep. Kusabab alesan ieu kabutuhan lancet getih 3 kali tibatan sateuacan. Cara ngagunakeun lancet getih janten penting pisan. Cara ngagunakeun lacet getih saftly janten langkung penting.

Ayeuna hayu urang diajar kumaha ngagunakeun jinis pencét lancet getih.

Kumaha ngagunakeun Pencét Getih Lancet

Léngkah 1 Tarik tutup pelindung sareng piceun sareng jaga tutupna dina tempat anu saé.

Lengkah 2 Tempatkeun lancet sacara fimly ngalawan situs puncture pikeun ngaktipkeun. Entong cabut alatna dugi kadéngé klik anu tiasa didangukeun.

Léngkah 3 Piceun lancét anu dipaké dina wadah seukeut anu cocog kalayan cap dina lancet.

press blood lancet1

Pencét 2 lancet getih

Léngkah 1 Pulas cap dugi ka gampang pisah tina awak lancet. Entong tarik.

Upami anjeun narikna, jarumna bakal dicandak sareng lancet janten lancet biasa;

Lengkah 2 Léngkah 2 Tempatkeun lancet sacara fimly ngalawan situs puncture pikeun ngaktipkeun. Entong cabut alatna dugi kadéngé klik anu tiasa didangukeun.

Léngkah 3 Piceun lancét anu dipaké dina wadah seukeut anu cocog. Lancet téma panginten tiasa seueur getih. 

how to use blood lancet2

Inpormasi lancet getih ORIENTMED

ORIENTMED tiasa nyayogikeun lancét getih anu béda. Lancet pulas, lancet pencét, rupa-rupa lancét anu aman, sareng lancét Heel. Lancét getih parantos kéngingkeun sertipikat CE ISO sareng FDA.

Dumasar kana kualitas anu saé sareng harga anu wajar, kami parantos kéngingkeun reputasi anu tanggung jawab di sababaraha daérah anu béda-béda, sapertos Jérman, Perancis, Kazakhstan, Rusia, Kuwait, Australia, Afrika Kidul, Amérika Serikat, Amérika kidul sareng sajabina. Utamana di Chili sareng Mid-wétan, kami gaduh seueur klien. 


Waktos Post: Sep-29-2020