shangbiao

Warta

  • Waktos Post: Sep-29-2020

    1. Sejarah asal-usul sarung tangan pakai Dina taun 1889, sapasang sarung tangan sekali pakai mimiti lahir di klinik Dr. William Stewart Halstead. Dina prosés operasi, sarung tangan anu tiasa dianggo henteu ngan ukur mastikeun kalenturan leungeun dokter, tapi ogé énha ...Maca deui »

  • Waktos Post: Sep-29-2020

    Kumaha cara nganggo lancét Darah Pencét? Ayeuna dinten beuki seueur jalma anu langkung merhatoskeun kasihatanana sareng angkat ka Pusat Médis kanggo masihan kasihatanana pikeun scan lengkep. Kusabab alesan ieu kabutuhan lancet getih 3 kali tibatan sateuacan. Kumaha cara ngagunakeun lancet getih janten ...Maca deui »

  • Waktos Post: Sep-29-2020

    Dina tanggal 15 Séptémber, ORIENTMED janten situs wéb na anu anyar. Produk utama ORIENTMED nyaéta sapertos kieu: 1. Jarum suntik tiasa dianggo, jarum hypodermic, set infus, set urat kulit sirah, IV Cannula, lancet getih, scalpel, tabung kumpulan getih vakum, kantong getih, kantong cikiih. 2. Sarung tangan anu tiasa dianggo, sapertos l ...Maca deui »