shangbiao

Warta

  • Pos waktos: Aug-31-2021

    10L konsentrator oksigén aliran tinggi tunggal dina saham ayeuna Ayeuna dinten, kurangna konsentrator oksigén 10L janten langkung serius. Ngagunakeun performa adsorpsi saringan molekul, ngalangkungan prinsip fisik, sareng kompresor bébas minyak-kapindahan ageung salaku kakuatanna, nitrogén dina hawa ...Maca deui »

  • 10L oxygen concentrators have stock now.
    Pos waktos: Aug-10-2021

    Konsentrator oksigén 10L gaduh saham ayeuna. Ayeuna dinten seueur daerah kirang konséntrator oksigén sareng beuki seueur pesenan giliran pabrik Cina. Nalika beuki seueur palanggan ngiringan ka Cina, waktos pangiriman generator oksigén Tiongkok beuki lami. Ayeuna waktos pangiriman oksigén ge ...Maca deui »

  • Pos waktos: Aug-10-2021

    Tétéla yén panggunaan konsentrator oksigén anu henteu dianggo ku pasangan di Kota Gangapur, Rajasthan éta fatal kusabab alatna ngabeledug nalika diaktipkeun. Pamajikan maot sareng salaki na parah dina kacilakaan éta. Kajadian éta kajantenan di distrik Udaimol Gangapur. A ...Maca deui »

  • What’s the difference between KN95 and KN90 mask?
    Pos waktos: Jul-27-2021

    1. Béda peunteun. Topeng KN90 ngagaduhan tingkat panyalindungan partikel non-berminyak anu langkung handap tibatan KN95. 2. efisiensi filtrasi béda. Topéng KN90 tiasa nyaring langkung ti 90% bahan partikel; Topeng KN95 tiasa nyaring langkung ti 95 persén zat partikulat. 3. Bédana perméabilitas hawa. Anu ...Maca deui »

  • Some tips of medical and civilian face masks
    Waktos Post: Jul-06-2021

    Sababaraha tips masker rai médis sareng sipil 1. Naha topéng tiasa dikumbah sareng dianggo deui? Teu tiasa! Topéng umumna lawon non-anyaman + lapisan filter + struktur lawon non-anyaman. Serat saring di tengahna kedah dijaga garing pikeun ngandelkeun kapasitas adsorpsi éléktrostatik tapis, janten ...Maca deui »

  • Why do masks prevent the spread of the virus?
    Waktos Post: Jul-02-2021

    Naha topéng nyegah panyebaran virus? Naon jenis bahan na? Kami biasana nyarios yén masker didamel tina lawon anu henteu dianyam. Lawon anu henteu dianyam nyaéta lawon anu henteu dianyam, sabalikna tina lawon anyaman, anu didamel tina serat anu berorientasi atanapi acak. Nalika ngeunaan topéng, ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jun-28-2021

    Laporan panilitian pang anyarna ngeunaan pasar atomizer bolong ngageter global nyayogikeun riset kumulatif ngeunaan wabah COVID-19 pikeun nyayogikeun inpormasi panganyarna ngeunaan ciri utama pasar atomizer bolong anu ngageter. Laporan intél ngandung investigations dumasar kana scena ayeuna ...Maca deui »

  • Pos waktos: Mei-24-2021

    ORIENTMED, AZ, 23 Pébruari 2021 (GLOBE NEWSWIRE) - ngalangkungan NewMediaWire - No Border, Inc. (OTC: NBDR), bangga ngembarkeun yén cabangna Persediaan MediDent Company parantos hasil ngaluncurkeun jarum sareng jarum suntik na dina usaha ngadukung vaksin nasional Amérika ...Maca deui »

  • ORIENTMED could give a short delivery on 1ml syringe
    Waktos Post: Apr-16-2021

      ORIENTMED ngalegaan lini produksi jarum suntik na 1ml. Kapasitas produksi parantos langkung ti dua kali. Sanaos jadwal produksi kawilang lengkep. Nanging, ORIENTMED janji yén sakali konsumén nempatkeun pesenan, éta bakal masihan prioritas ka pelanggan pikeun nganteurkeun 1 juta syr ...Maca deui »

  • ORIENTMED finished its 1ml luer lock syringe production line
    Waktos Post: Apr-08-2021

    Hiji Maret 1, ORIENTMED ngincer lini produksi jarum suntik lock na 1 ml. Kalayan perkembangan anyar wabah global, kabutuhan vaksin beuki ningkat. Aya paménta jarum suntik anu ningkat, utamina jarum suntik 1ml. Salaku réspon tina kamekaran edan dina paménta jarum suntik, ORIENTMED ...Maca deui »

  • Introduction to the clever use of disposable 1mL sterile syringe
    Waktos Post: Feb-19-2021

    Bubuka pamakean palinter pikeun ngagunakeun 1mL Otomatis-ngaruksak jarum suntik (panyakit anorékalis) Kalayan kamekaran élmu médis, jarum suntik steril tiasa dianggo seueur dianggo di klinik. Jarum suntik steril 1mL anu tiasa dianggo henteu ngan ukur dianggo rutin (pikeun uji kulit sareng inokulasi preventif), tapi ...Maca deui »

  • Waktos Post: Feb-06-2021

    Naon prinsip nano spra gun? Definisi téknologi atomisasi nyaéta nyandak DU sareng nganggo transduser ultrasonik, disebut ogé wafer, nalika sirkuit nyetir wafer, wafer ngageter, cai di luhur geter kana partikel anu leutik pisan, diaméterna ngahontal ...Maca deui »

12 Teras> >> Halaman 1/2